Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης

Απόψε, Δευτέρα 9 και αύριο Τρίτη 10 Αυγούστου, στο δημοτικό θερινό θέατρο, η ταινία των πειρατών!

Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το μαγικό διαμάντι!

Όπου δυο παιδιά προσπαθουν να κερδίσουν το μαγικό διαμάντι από τα χέρια του πειρατή Μαυροδόντη, σε μια απίθανη περιπέτεια!

Υπόθεση της ταινίας:

Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας Μάγκα Καν και η δαιμόνια βασίλισσα του Σιρίμα το έχουν επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι. Τυφλός από θυμό ο Μάγκα Καν εξαπολύει τους στρατιώτες-πιθήκους του για να εντοπίσουν τον νεαρό ληστή. Ο χαλαρός Πίνκι, εντωμεταξύ, ζει ήρεμα σε ένα χωριό, ενώ η Βερόνικα βαριέται και ονειρεύεται περιπέτειες. Το όνειρο της θα εκπληρωθεί, όταν ο Πειρατής Μαυροδόντης κάνει την εμφάνιση του, αναζητώντας το διαμάντι για να γεμίσει τα σεντούκια του χρυσό και πολύτιμα πετράδια. Ο Πίνκι και η Βερόνικα θα βρεθούν εν πλω μαζί του σε μία αναπάντεχη περιπέτεια προς αναζήτηση του Μαγικού Διαμαντιού.

Για όσους αγαπούν τις περιπέτειες με πειρατές, εδώ θα βρουν μια χορταστική ιστορία, με κουρσάρους, χαμένους θησαυρούς, παιδιά που μπλέκουν σε ευφάνταστες περιπέτειες και ένα φινάλε για την παιδική ηλικία και φιλία, που είναι η ομορφότερη περιπέτεια όλων μας. Ξεναγός μας ο θαυμαστός πειρατής Μαυροδόντης!

Leave A Reply: