Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης

Συνεχίζεται η περιοδεία του ΔηΠεΘε Ρούμελης.

Μετά τη ματαίωση τεσσάρων παραστάσεων, λόγω του ατυχήματος της Νάστιας Βραχάτη, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι, με διάγνωση διάστρεμμα τρίτου βαθμού, το ΔηΠεΘε Ρούμελης συνέχισε την περιοδεία του, με τις αναγκαίες προσαρμογές, ώστε να διαφυλαχθεί τόσο η ποιότητα της δουλειάς του, να διασφαλισθεί η ολοκλήρωση της περιοδείας και να προστατευθεί η ακεραιότητα των συνεργατών του.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου παρουσίασε τον “Κατά Φαντασίαν Ασθενή” στη θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια, τη Δευτέρα 29/8 στο θέατρο Αλέξης Μινωτής στο Αιγάλεω, παρουσία του δημάρχου Αιγάλεω κ. Γιάννη Γκίκα και εχθές Τρίτη 30 Αυγούστου το ΔηΠεΘεΡ έπαιξε στο θέατρο Κρύας στη Λιβαδειά. Σε όλες τις παραστάσεις σημειώθηκε αθρόα προσέλευση κοινού, στη δε παράσταση στο Αιγάλεω το κοινό επανειλημμένα διέκοπτε την παράσταση με χειροκροτήματα.

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει στα Μερκούρεια 2022 του δήμου Νεάπολης-Συκεών και ακολουθούν το Σάββατο 3/9 οι Αχαρνές και τη Δευτέρα 5/9 τα Τρίκαλα, όπου το ΔηΠεΘεΡ θα συμμετέχει στο φεστιβάλ κωμωδίας στο ανοιχτό θέατρο στο φρούριο Τρικάλων.

Οι παραστάσεις του θα ολοκληρωθούν στις 12 & 13 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Λαμίας.

 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης


     ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΜΙΕΩΝ, ΥΨΗΛΑΝΤΗ 17, Τ.Κ. 35100 ΛΑΜΙΑ ΤΗΛ. 2231033325, e-mail: dipether@otenet.gr

Leave A Reply: