Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το βραβείο καλύτερης παράστασης Δη.Πε.Θε. 2023 απονεμήθηκε εχθές στην παραγωγή του Δη.Πε.Θε. Ρούμελης «Μαλλιά Κουβάρια», στην 1η τελετή απονομής θεατρικών βραβείων από την Ένωση Κριτικών Θεάτρου & Παραστατικών Τεχνών.

Στην κατάμεστη από ανθρώπους του θεάτρου αίθουσα του Ωδείου Αθηνών, ανάμεσα σε εξίσου σημαντικές συνυποψηφιότητες από τα Δη.Πε.Θε. Λάρισας, Καλαμάτας και Ιωαννίνων, το Δη.Πε.Θε. Ρούμελης κέρδισε το σημαντικό αυτό βραβείο, που επικυρώνει την ποιότητα της δουλειάς του συνόλου του προσωπικού, των συντελεστών και συνεργατών μας, των τεχνικών, αλλά και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού της Λαμίας που έχει αγκαλιάσει τις παραστάσεις μας.

Η διάκριση αυτή συνεπάγεται νέες ευθύνες και βάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Το Δη.Πε.Θε. Ρούμελης θα συνεχίσει να εργάζεται άοκνα, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα πολιτιστικών υπηρεσιών, την εξωστρέφεια, την αναπτυξιακή διάσταση των παραγωγών του, αλλά και τον σεβασμό στους θεατές του, τους καλλιτέχνες και όλους τους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργάζεται.

Ο προγραμματισμός του είναι σε εξέλιξη και ήδη έχουν ξεκινήσει τα θεατρικά του εργαστήρια με τρία τμήματα, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των εργαστηρίων του στην πλατεία λαού. (πληροφορίες-εγγραφές στο 2231033325).

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα η Νεανική του Σκηνή, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, με το έργο «Τα Χρυσά Κουπιά» από το ομώνυμο νεανικό μυθιστόρημα της Μαρίας Παπαγιάννη, σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καλογιάννη.

Έως το τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί και ο προγραμματισμός του 2024.

Ευχαριστούμε επίσης όλα τα ΜΜΕ της Λαμίας και της Φθιώτιδας, που μας στηρίζουν επικοινωνιακά και μας βοηθούν να διαδίδουμε τη δουλειά μας.

Συνεχίζουμε.

Δη.Πε.Θε. Ρούμελης

Οι υποψηφιότητες:

https://www.iefimerida.gr/politismos/ypopsifioi-gia-ta-brabeia-kritikon-theatroy

Τα βραβεία:

https://www.huffingtonpost.gr/entry/vraveia-enoses-kritikon-theatroe-to-meyalo-vraveio-theatroe-ste-rene-pittake_gr_65369d82e4b0c85561021034

https://www.huffingtonpost.gr/entry/vraveia-enoses-kritikon-theatroe-to-meyalo-vraveio-theatroe-ste-rene-pittake_gr_65369d82e4b0c85561021034

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ  ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Leave A Reply: