Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ
ΙΟΥΛΙΟΣ 2021

Νύχτες θερινού Κινηματογράφου στη Λαμία!

Το Θερινό σινεμά της πόλης ξεκινάει και το φετινό καλοκαίρι.

Μπορεί οι θερμοκρασίες να ανεβαίνουν κατακόρυφα, αλλά οι νύχτες στο θερινό κινηματογράφο της πόλης μας θα είναι πιο δροσερές. Ο θερινός κινηματογράφος θα ξεκινήσει τις προβολές επιλεγμένων ταινιών για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του φετινού καλοκαιριού.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με πληρότητα έως 75% της συνολικής χωρητικότητας, με συνεχείς απολυμάνσεις και σήμανση αποστάσεων, θα απολαύσουμε εξαιρετικές ταινίες για όλα τα γούστα από το διεθνή κινηματογράφο.

Από φέτος όμως δεν ξεχνάμε και τους μικρούς σινεφίλ. Δύο ημέρες την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη, θα προβάλλεται ταινία animation για τα παιδιά. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη έχουμε Family Nights, όπου και οι μικροί θεατές θα μπορούν να απολαύσουν το θερινό σινεμά.

Οι προβολές είναι μία καθ’ εκάστην, στις 21:15, εκτός από τις ημέρες όπου φιλοξενούνται θεατρικές ή άλλες εκδηλώσεις. Για αυτό παρακαλούμε τους θεατές μας να παρακολουθούν το πρόγραμμα προβολών της εβδομάδας.

Γενική είσοδος: Τρία (3) €.

Η ιδιαιτερότητα του φετινού θερινού σινεμά είναι ότι το πρόγραμμα και η διαχείρισή του καταρτίζεται και γίνεται από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης.
Παρακαλούμε όλους τους θεατές να μεριμνήσουν για την έκδοση των ηλεκτρονικών τους εισιτηρίων μέσω Viva.com.
Επισυνάπτεται πρόγραμμα προβολών για το μήνα Ιούλιο.

Καλό σινεφίλ καλοκαίρι!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ:
• 3,4,5 & 6/7 :«Η Βασίλισσα της Ισπανίας»
• 7,8,9 & 10/7 :«Ο Εξαφανισμένος φάκελος»
• 12 & 13/7 :«Το Μαγικό χαλί» ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
• 14,16,17 & 18 :«Ο Άνθρωπος του Νοέμβρη»
• 20 & 21/7 :«Το Μεγάλο ταξίδι της Ζαράφα» ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
• 22,23,24 & 25 :«Θέλημα Θεού»
• 26,27 & 31/7 :«Ο Βασιλιάς γάιδαρος» ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

Info:
ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ/ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:15/ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 3€, Facebook: https://www.facebook.com/dipetheroumelis/about

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, Τηλ: 2231033325 ήμερες και ώρες γραφείου.

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ&ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Leave A Reply: